Sakarya Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda yaptığı çalışmalara devam ediyor

Makine İkmal Şube Müdürlüğü’nde onarım ve bakımdan geçirilen eski otobüsler, daha sonra püskürtme yöntemiyle sentetik boya kullanılarak yeşile boyanıyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ulaşımda yeni aldığımız yeşil renkli araçlarımızı kullanmaya başladık. Bu durum eski otobüslerle yeni otobüsler arasında renk farklılıkları oluşturdu. Otobüslerin bazılarının kırmızı, bazılarının yeşil olması estetik açıdan hoş bir görüntü oluşturmuyordu. Bu nedenle mevcutta kullanılan otobüslerin de yeşile boyatılmasını kararlaştırdık. Bu karar doğrultusunda 13 adet kırmızı renkteki büyük otobüsümüzü yeşile boyuyoruz. Boyanan otobüslerle yeni otobüslerimizin arasındaki renk farkı ortadan kalkıyor. Böylece görsel yönden uyum sağlanmış olacak” denildi.