Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası finali Kocaali’de gerçekleştirildi. Kupanın sahibi Karasu Karadeniz’i penaltılarla 6-5 mağlup eden Kuzuluk Ersoy Spor oldu.

Sakaya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Stadyumu’nda oynanan Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Kupası final maçına katıldı. Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salih Koşu, TFF Bölge Müdürü Ferruh Sezgin ve ASKF Başkanı Hüseyin Kama’nın da yer aldığı final karşılaşmasının normal süresi 1-1’lik skorla tamamlandı. Ardından penaltı atışlarının yapıldığı müsabakayı Karasu Karadeniz’i 6-5 mağlup eden Kuzuluk Ersoy Spor kazandı. Karşılaşmanın ardından şampiyon takım kupasını Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun elinden aldı. ASKF Başkanı Hüseyin Kama amatör branşlara desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek plaket takdim etti. Programın devamında ise 2013/2014 sezonu 1. Amatör Küme şampiyonlarına da kupaları verildi.