Başkan Yüce yaşlılardan gelen talepleri dinledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İçişleri Bakanlığı genelgesi ile sokağa çıkmaları sınırlandırılan 65 yaş üstü yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak için yürütülen çalışmalara destek veriyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlı Destek Merkezi ekipleri ilçe belediyeleri ve kaymakamlıkların ortaklığında yürütülen ‘Vefa Sosyal Destek Grubu’ çalışmalarına katkıda bulunurken ALO 153 Çözüm Masası hattına düşen çağrılarda ise talepler karşılıksız bırakılmıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ALO 153 Çözüm Masası hattına geçti ve yaşlı vatandaşlardan gelen talepleri dinledi.

Sizlerin hizmetinizdeyiz
ALO 153 Çözüm Masası’nı arayarak evden çıkmadığını bu sebeple temizlik ve gıda ürünleri gibi ihtiyaçlarını karşılayamadığını dile getiren 74 yaşındaki Necip Şen’in taleplerini telefonda dinleyen Başkan Ekrem Yüce, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ekip arkadaşlarımla beraber sizlerin hizmetinizdeyiz. 7 gün 24 saat bizleri arayabilirsiniz. Bizler sizlerin ihtiyaçlarınızı karşılamak için tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. İnşallah sizlerin hayır duaları ile bizlerinde gayretleri ile bu zor günleri atlatacağız. Bu zor günleri en kısa sürede atlatmak için sizlerden tek ricamız; Lütfen evde kalın” dedi. Başkan Yüce görüşme sonrası ekiplere talimat verdi ve yaşlı amcanın ihtiyaçları adresine teslim edildi.