SUBÜ’de yaşanan ilk mezuniyet töreninde öğrencilerin heyecanına ortak olan Başkan Ekrem Yüce, “Bilgiyi beceriyle bütünleştiren üniversite sloganıyla bu yıl ilk mezunlarını veren üniversitemizin gelecekte ülkemizin sayılı eğitim kurumları arasında olacağına inanıyorum. Başarının temelinde çok çalışmak, her alanda nitelikli bireyler olmak ve bilginin peşinden gitmek vardır” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin yıl sonu mezuniyet törenine katıldı. SUBÜ Spor Bilimleri Fakültesi Stadyumu’nda gerçekleştirilen mezuniyet programında Vali Ahmet Hamdi Nayir, BAM Başkanı Nuri Koçer, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Baro Başkanı Abdurrahim Burak, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri, akademisyenler, öğrenciler ve aileler yer aldı.

Bilgiyi beceriyle bütünleştiren üniversite
Mezuniyet heyecanı yaşayan öğrencilere başarılar dileyen, gençlerin bugünlere gelmesine katkı sunan ailelerini ve akademisyenleri tebrik eden Başkan Ekrem Yüce, “Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrenci ve ailelerinin ilk mezuniyet heyecanına ortak olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bilgiyi beceriyle bütünleştiren üniversite sloganıyla bu yıl ilk mezunlarını veren üniversitemizin gelecekte ülkemizin sayılı eğitim kurumları arasında olacağına inanıyorum. Her diploma hayatınızın bir eşik noktası, geleceğinizi kurduğunuz temellerin yükseldiği noktadır. Ancak şunu asla unutmamalısınız; öğrenmek hayatınızın her anında devam edecek ve sizler her yeni öğrendiğiniz bilgide tecrübe kazanacaksınız. Biliyorsunuz ki; başarının temelinde çok çalışmak, her alanda nitelikli bireyler olmak ve bilginin peşinden gitmek vardır. Arayan değil, aranan bireyler olacağınızı, üreten, hedefleriniz doğrultusunda kararlı adımlar atacağınızı temenni ediyorum. Rabbim hayatınızda yeni bir sayfa açacağınız günleri hayırlı eylesin, başarıya giden yolda çabanızı ve gayretlerinizi arttırsın” dedi.