Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı günlerde yol bakım çalışmalarına hız kazandırdı. Şehir merkezinde önemli geçiş noktası olan Bankalar Caddesi’nin 120 metrelik taş kısmı yenileniyor. Yapılan açıklamada 21 Mayıs Perşembe günü çalışmaların tamamlanacağı ifade edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamasının bulunduğu şehrimizde boş kalan caddelerde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Bankalar Caddesi’nin Arnavut Kaldırım Taşı ile kaplı olan 120 metrelik kısmı için yenileme çalışmalarına başladı. Sert zemin üzerine aralarına derz atılarak ve yeniden şekil verilerek döşenecek olan Arnavut kaldırım taşları, daha sağlam ve güvenli bir hale getirilecek. 21 Mayıs Perşembe günü saat 06.00’da trafiğe açılacak olan Pasaj 200 ve Orhan Camii arasında ki kısım için geçişler alternatif güzergâhlara yönlendirildi.