Büyükşehir Belediyesi İlkbahar Doğa Yürüyüşleri Karagöl-Sultanpınarı parkuru ile başladı. Eşsiz doğa güzelliklerinin arasında yürüyüş yapmanın ayrıcalığını yaşayan doğaseverler, keyifli bir Pazar gününü geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkbahar Doğa Yürüyüşleri, Karagöl-Sultanpınarı parkuru ile başladı. Doğanın eşsiz güzellikleri arasında yürüyüş yapan doğaseverler, keyifli bir Pazar gününü geride bıraktı. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren katılımcılar, etkinlik için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İlkbahar Doğa Yürüyüşleri 10 Nisan Pazar günü Pamukova Kaymakamsuyu Parkuru ile devam edecektir” ifadelerine yer verildi.