AQUAPARK Çarşamba Günü Açılıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni tesisler kazandırmaya devam ediyor. Yazlık Köprüsü’nden Yenikent’e doğru giden dere güzergâh boyunca hummalı bir çalışma yapan ve birçok tesisi Sakarya’ya kazandıran Büyükşehir Belediyesi, şimdi de, Yazlık-Yenikent Çark Deresi Rekreasyon Projesi’nin 4. etap çalışması kapsamında yapımını tamamladığı Aquapark’ın açılışını Çarşamba günü gerçekleştiriyor. Başkan Zeki Toçoğlu, “Rekreasyon projemizin 4. etabında inşa ettiğimiz Aquapark, 20 Haziran Çarşamba günü hemşerilerimizin hizmetine sunulacak. Aynı güzergâhtaki yarı olimpik yüzme havuzunu da kısa süre içerisinde tamamlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yaptığımız çalışmalarla Çark suyu kenarı hayat buluyor” diye konuştu.