Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi etrafında 70 ambulans kapasiteli toplanma merkezi için asfalt serimi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından koronavirüs ile mücadele dolayısıyla yaklaşık 100’e yakın ambulansın toplanma merkezi olarak kullanılan Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi etrafında yeni bir toplanma merkezi oluşturuldu. Yaklaşık 70 aracın aynı anda hazır halde bulunabileceği alan için toplam 395 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Tüm sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileriz
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizin bu zor günlerini atlatmak için var gücüyle çalışan sağlık çalışanlarımızın çalışmalarında kolaylıklar sağlamak adına faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz. Bu kapsamda Sakarya Ağız ve Diş Sağlığı hastanesi etrafında yaklaşık 70 ambulans kapasiteli toplanma merkezi oluşturduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza çalışmalarında üstün başarılar ve kolaylıklar dileriz” denilirken acil tıp teknisyenleri ise yapılan toplanma merkezi için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade ettiler.