Büyükşehir Belediyesi Akyazı’ya bağlı Merkez Yeniköy Mahallesi’nde yenileme çalışmaları başlattı. 5 kilometrelik arter yaklaşık 6 bin ton asfalt kullanılarak yeni yüzüne kavuşturulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen asfalt çalışmaları Akyazı’ya bağlı Merkez Yeniköy Mahallesinde devam ediyor. 5 kilometrelik güzergahta başlattıkları çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlayacaklarını ifade eden YOLBAK Başkanı Haydar Akbulut, çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti.

6 bin ton asfalt
Merkez Yeniköy Mahallesinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarına ilişkin detayları paylaşan Akbulut, “Toplam uzunluğu 5 kilometre olan güzergâhımızı 6 bin ton asfalt kullanarak yeniliyeceğiz. Ekiplerimiz bölgedeki çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarımızın neticesinde ulaşımlar daha güvenli ve rahat olacak. İnşallah asfalt serim işlemlerimizi program dâhilinde sürdüreceğiz. Hayırlı olsun” dedi.