Akyazı’ya bağlı Güvençler Mahallesi yeni yüzüne kavuşturuluyor. Gerçekleştirilen çalışmalarla 1 kilometrelik yol asfaltlanıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Planlanan program dahilinde arterleri yeni yüzüne kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, son olarak Akyazı’ya bağlı Güvençler Mahallesi’ni yeniliyor. 1 kilometrelik arter rahat ve konforlu ulaşım imkanı ile vatandaşların hizmetine sunulacak. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ekiplerin en kısa zamanda çalışmalarını tamamlayacağı ifade edildi ve çalışmalar boyunca gösterilen hassasiyet dolayısıyla vatandaşlara teşekkür edildi.