Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Erenler ilçesi Akşemsettin Caddesi’nde asfalt yenileme çalışmaları dolayısıyla 10-11 Ocak günlerinde 250 metrelik kısmın trafiğe kapanacağı, trafik akışının alternatif güzergâhlardan sağlanacağı duyuruldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve ilçelerde cadde yenileme ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Erenler’in Akşemsettin Caddesi’nde çalışan tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından ilk etapta 250 metrelik güzergah asfalt ile yeni yüzüne kavuşturulacak. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “10 Ocak Salı ve 11 Ocak Çarşamba günleri devam edecek olan çalışmalar için sürücülerin alternatif bir yolu tercih etmeleri gerekmektedir. Hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” denildi.