Büyükşehir Belediyesi Aile ve Çocuk seminerleri devam ediyor. Kıroğlu, “Toplumumuzun önemli yapıtaşı olan aileyi güçlendirmek ve çocuklarımızın doğru yetişmesine katkı sağlamak amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Aile ve Çocuk seminerleriyle de ailelere ihtiyacı olan konularda doğru bilgileri sunmayı, bilinçli ebeveynleri topluma kazandırmayı amaçlıyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen Aile ve Çocuk seminerleri devam ediyor. Her ayın son haftasında yapılan seminerler farklı konularda tüm SGM’lerde yapılıyor. Ekim ayının seminer konusu ‘Teknoloji Bağımlılığı’ Teknolojinin bilinçli kullanımının anlatılacağı seminer, Sosyal Gelişim Merkezi Aile Danışmanı Semiha Özgür SEZER tarafından gerçekleştirilecek.

Teknoloji bağımlılığı
Ekim ayında gerçekleşecek seminer hakkında bilgiler veren Murat Kıroğlu, “Toplumumuzun önemli yapıtaşı olan aileyi güçlendirmek ve çocuklarımızın doğru yetişmesine katkı sağlamak amacıyla birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Aile ve Çocuk seminerleriyle de ailelere ihtiyacı olan konularda doğru bilgileri sunmayı, bilinçli ebeveynleri topluma kazandırmayı amaçlıyoruz. Ekim ayında Teknoloji Bağımlılığı’nı ele alacağız. Teknolojinin bilinçli kullanımını anlatacağımız seminerlerimize tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verdi. Seminer programı şu şekilde:

Geyve / 25 Ekim Perşembe
Teknoloji ve Oyun Bağımlılığı (Veliye Yönelik) Saat 11.00
Teknolojiyi Doğru Şekilde Kullanıyorum (Öğrenciye Yönelik) Saat 14.00

Sapanca / 27 Ekim Cumartesi
Teknoloji ve Oyun Bağımlılığı (Veliye Yönelik) Saat 17.00
Teknolojiyi Doğru Şekilde Kullanıyorum (Öğrenciye Yönelik) Saat 16.00

Akyazı / 31 Ekim Çarşamba
Teknoloji ve Oyun Bağımlılığı (Veliye Yönelik) Saat 11.00
Teknolojiyi Doğru Şekilde Kullanıyorum (Öğrenciye Yönelik) Saat 14.00