7'den 70'e Hizmet

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Hasta ve Yaşlı Refakatçisi kursu düzenliyor. Kayıtlar, 23 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Sosyal Gelişim Merkezi Aile Danışma Birimi tarafından Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Hasta ve Yaşlı Refakatçisi kursu düzenleniyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ile Hasta ve Yaşlı Refakatçisi kursu düzenleniyor. Kayıtlar 23 Eylül-7 Ekim tarihlerinde devam edecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek kurslara, vatandaşlarımızın bizzat başvuru yapmaları gerekmektedir. Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Sosyal Gelişim Merkezi’nin 274 51 85 nolu telefonunu arayabilir” ifadelerine yer verildi.