‘Haydi Çocuklar Sinemaya’ Etkinliklerinde bir sezonu daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Çözüm Masası Koordinatörü Taha Toplu, “2014-2015 eğitim ve öğretim yılı kapsamında yaklaşık 4 bin öğrencimizi sinemayla buluşturduk. Hedefimiz; sinemayla buluşmamış çocuk bırakmamak” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından başlatılan ‘Haydi Çocuklar Sinemaya’ Etkinliklerinde bir dönem daha sona erdi. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı kapsamında yaklaşık 4 bin öğrenciyi sinema ile buluşturduklarını aktaran Çözüm Masası Koordinatörü Taha Toplu, etkinliklerde yeni dönem hazırlıklarının da devam ettiğini söyledi. Toplu, “İnşallah hedefimiz; sinemayla buluşmamış çocuk bırakmamak. Bu doğrultuda etkinliklerimizin içeriğini de geliştirerek yeni dönemde birlikte olacağız” diye konuştu.

Çözümün Adresi
Okullardan gelen talepler doğrultusunda gerçekleştirilen etkinlikler ile öğrencilerin moral ve motivasyonlarına yönelik olumlu adımlar attıklarını da açıklamalarına ekleyen Taha Toplu, “Haydi Çocuklar Sinemaya’ Etkinlikleri öğrencilerimizin okul dışında da bir arada olabilmeleri ve sosyalleşebilmeleri açısından oldukça önemli. Bunun yanı sıra hizmet tanıtım gezilerimiz ve her dönem devam eden halkla ilişkiler çalışmalarımızla vatandaşlarımızla birlikteyiz. Çözüm odaklılık konusundaki kararlı yaklaşımımızla Sakarya’nın hizmetindeyiz” ifadelerini kullandı.