SGM Yaz Kurslarında ilk ders zilinin 11 Temmuz Pazartesi günü çalacağını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Yaz dönemi eğitimlerini 3 bin 500 öğrencimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Bu yaz heyecanını da SGM’de öğrencilerimizle birlikte yaşayacağız. Yaz kurslarımıza katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Gelişim Merkezi’nde yaz kursları başlıyor. İlk ders zilinin 11 Temmuz Pazartesi günü çalacağını belirten Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “7 – 14 yaş arası öğrencilerimize 6 hafta boyunca sunacağımız eğitimlerimiz 11 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Çocuklarımız hem öğrenecek hem eğlenecek hem de arkadaşları ile birlikte olmanın ayrıcalığını yaşayacaklar” ifadelerini kullandı.

3 Bin 500 Kayıt
Yoğun bir kayıt dönemi geçirdiklerini ifade eden Yüce, “Kayıt almaya başladığımız ilk gün itibariyle büyük bir yoğunluk yaşadık. Gerek telefonlar ile gerekse bireysel başvurular ile yaklaşık 3 bin 500 öğrencimiz yaz kurslarımıza kayıt oldu. Bu gerçekten önemli bir rakam. Özellikle bize bu teveccühü gösterdikleri için kurslarımıza katılan öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. İnşallah faydalı bir yaz kursu dönemi geçireceğiz” diye konuştu.

Zengin Başlıklar
Eğitimler hakkında da bilgiler veren Yüce, “Bu yıl da geniş bir branş yelpazesine sahibiz. Resim, Mutfak, Drama, Diksiyon, Gitar, Bağlama, Ney, Akıl Oyunları, Kuran’ı Kerim, Değerler Eğitimi, İngilizce Drama, Tasarım, Satranç, Maket Yapım Atölyesi, Becerikli Eller Atölyesi ve Drama ile İlkyardım Atölyesi gibi birçok çeşitli branşta zengin bir ders içeriğimiz olacak. Öğrencilerimiz hem yeteneklerini keşfedecek hem de olan yeteneklerini doğru alanlarda kullanacaklar” şeklinde konuştu.