Başkan Ekrem Yüce, 20 ayda gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının rekor seviyelere ulaştığını açıkladı: “Gerek şehir merkezimiz gerekse ilçelerimizde 700 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Ulaşımda başlattığımız dönüşüm atağının bir kolunu da modern yollar oluşturuyor. Yeni yıl ile birlikte çalışmalarımız devam edecek.”

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçede gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları rekor seviyelere ulaştı. Geride kalan 20 aylık süreçte 700 bin ton asfalt ile caddeleri yeni yüzlerine kavuşturduklarını dile getiren Başkan Ekrem Yüce, yeni yılda da yenileme adımlarının devam edeceğini aktardı. Yüce, dönüşüm çalışmalarıyla ulaşımın daha rahat olduğuna dikkat çekerek, yapılan tüm hizmetlerin hayırlı olmasını temenni etti.

20 ayda 700 bin ton asfalt
Daha kolay ulaşılabilir şehir hedefiyle şehir merkezi ve 16 ilçenin dönüşüm çalışmalarıyla yeni yüzlerine kavuştuğunu ifade eden Başkan Ekrem Yüce, “Kocaali’den Taraklı’ya Hendek’ten Sapanca’ya tüm ilçelerimizde ve ayrıca şehir merkezimizde asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor, güzergahları yeniliyoruz. Gerek ilçelerde gerekse de şehir merkezimizde yaptığımız yenileme çalışmalarıyla ulaşımlar rahat bir şekilde yapılıyor. Geride kalan 20 ayda 700 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdik. Rekor seviyelere ulaşan bu çalışmalarda emek gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Asfalt atağı sürecek
Ulaşımda dönüşümün yeni yıl ile birlikte yeniden ivme kazanacağının altını çizen Başkan Ekrem Yüce, “Her zaman ifade ediyorum; siyaset anlayışımızın temelini hizmetlerimiz oluşturuyor. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözleri inşallah tek tek yerine getirmeye devam edecek, şehrimize değer katacağız. Ulaşımda başlattığımız dönüşüm atağının bir kolunu da modern yollar oluşturuyor. Sorumluluğumuz altında olan arterleri de planlamalarımız dâhilinde asfaltla buluşturacağız” dedi.