17 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, şehir genelinde devam eden karla mücadele çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oktar, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin şehir genelinde kapanan köy yollarına yönelik başlattığı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 20 Şubat Cuma günü, sabah saatlerinde 28 köy yoluna yoğun kar yağışı ve olumsuz havanın etkisi ile ulaşım sağlanamıyordu. Ekiplerimizin eşgüdümlü çalışmaları neticesinde aynı gün saat 17.00 itibari ile 17 köy yolu ulaşıma açıldı” diye konuştu.

24 Saat Çalışıyoruz
Ali Oktar açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; “Ulaşıma kapanan yollarda başlattığımız çalışmaların yanı sıra, muhtemel don olaylarına karşı da önlemlerimizi alıyoruz. İlçe belediyelerimiz ile koordineli bir şekilde olası buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarımız da sürüyor. Ekiplerimiz 24 saat vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına azami bir çaba sarf ediyor."