Büyükşehir Belediyesi ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ sloganı ile sokakta kalan, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ sloganıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor. Soğuk havaların etkisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte sahada tespitlere başladıklarını aktaran Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sakaryalıları kimsesiz ve sokakta yaşamak durumunda kalan vatandaşlar konusunda duyarlı olmaya davet etti.

‘Sokakta Kimse Kalmasın’
Yüce açıklamalarını şu şekilde sürdürdü, “Soğuk havaların etkisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte bizde ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ projemizi başlattık. Ekiplerimiz ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımıza ulaşıyor. Sokakta kalan, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım eli uzatıyoruz. Yardımlarımızda sağlık, barınma, gıda gibi birincil ihtiyaçlarını karşılıyoruz” diye konuştu.

Gönülleri ısıtacağız
“Bu konuda her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın destekleri bizim için çok önemli. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. Kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız içinde 7 gün 24 saat hizmetteyiz. İnşallah bu soğuk havalarda elimizi uzatacak, gönülleri birlikte ısıtacağız.”