Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Sakaryalı çocuklar ‘Kahraman Çomar ve Sevimli Dostlar’ isimli çocuk tiyatrosunda buluştular.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür Sanat Etkinlikleri ‘Kahraman Çomar ve Sevimli Dostlar’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. İstanbul Kumpanyası tarafından sahnelenen ve AKM’de gerçekleştirilen çocuk tiyatrosuna minikler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Yönetmenliğini Ömer Gecü’nün yaptığı Tarık Şerbetçioğlu tarafından kaleme alınan oyun, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Eğitici bir dostluk öyküsü
Çomar; çiftlikteki dostları Paytak Ördek, Kemirik Fare ve Sarman Kedi ile mutlu bir hayat süren sevimli bir köpektir. Çomar bir gün artık işe yaramadığı düşüncesine kapılıp çiftliği terk eder. Çomarı çiftliğe geri döndürmek isteyen dostları kendilerini ormanda bir maceranın içinde bulurlar. Eğlenceli, sevimli, danslı, şarkılı bu oyun çocuklara eğitici bir dostluk öyküsü aşılamaya çalışıyor.