Büyükşehir Belediyesi Karasu SGM’de ‘Hayalindeki Oyuncak Hayat Bulsun’ adlı projenin atölye çalışmaları başladı. Hayallerindeki oyuncakları tasarlamaya başlayan minikler, atölye eğitimlerinin ardından yapmış oldukları oyuncakları sergileyecekler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Karasu Sosyal Gelişim Merkezi’nde ‘Hayalindeki Oyuncak Hayat Bulsun’ adlı projenin atölye çalışmaları başladı. Çocukların hayal dünyalarına dokunmayı, yaratıcılıklarını beslemeyi, keyifli ve kalıcı bir öğrenme gerçekleştirmeyi hedefleyen projede çocuklar atölye çalışmalarını gerçekleştirdi. Öğretmenleri eşliğinde hayallerindeki oyuncakları tasarlamaya başlayan minikler, atölye eğitimlerinin ardından yapmış oldukları oyuncakları sergileyecekler.