Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında ‘Aşkın Sessizliği’ filminin özel gösterimi OSM’de gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik sinemaseverlerden tam not aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri özel sinema gösterimi ile devam etti. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda yönetmenliğini Philippe Claudel’in üstlendiği ‘Aşkın Sessizliği’ filmi sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Yoğun katılımın olduğu etkinlik sinemaseverlerden tam not aldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, özel gösterimlerin 21 Nisan Perşembe günü ‘Koşulsuz Sevgi’ filminin gösterimi ile devam edeceği ifade edildi.