Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri 3 Hisar Grubu’nun söyleşi ve dinletisiyle devam etti. Ziya Taşkent’e gelen vatandaşlara güzel bir müzik şöleni sunuldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri Ziya Taşkent Konser Salonu’nda ‘3 Hisar’ isimli söyleşi ve dinleti ile devam etti. Ses ve Tamburda Hakan Dedeler, Multi perküsyonlarda Engin Gürkey, Gitar ve diğer telli çalgılarda Erdinç Şenyaylar’ın yer aldığı 3 Hisar grubu en güzel eserlerini vatandaşlarla buluşturdu. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Enver Mete Aslan’ın yaptığı programa Kültür ve Sanat Şube Müdürü Adem Turan katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Aralık Kültür Sanat Etkinliklerinin belirlenen takvim kapsamında devam edeceği ifade edildi.