SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş ve kurum bürokratları Sakaryaspor lisanslı ürünlerinin satıldığı Dükkan54’ten alışveriş yaptı. Genel Müdür Keleş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor’a destek çağrısını yineledi. Bizler de bugün buradayız” dedi. Dr. Rüstem Keleş, Sakaryaspor’un şampiyonluğu fazlasıyla hakettiğini de sözlerine ekledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Sebahattin Belik, Sezar Ercan ve daire başkanları ile Adapazarı Belediyesi yanında bulunan Dükkan54’ten alışveriş yaptı. Sakaryaspor’un şehrin en büyük markası olduğunu ve ligde eşine az rastlanır bir grafik yakaladığını söyleyen Keleş, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu Sakaryaspor’a destek çağrısını yeniledi. Bizler de bu anlamda Sakaryasporumuza destek olmak için buradayız” diye konuştu. Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi ise sundukları destek için Genel Müdür Dr. Rüstem Keleş ve SASKİ bürokratlarına teşekkür etti.

Taraftara destek çağrısı
Sakaryaspor’un iyi olduğu dönemlerde şehirdeki ambiyansın ve sinerjinin de pozitif şekilde etkilendiğini vurgulayan Dr. Rüstem Keleş, “Şu anda takımımız oynadığı futbolla ligde bulunduğu konumu ve şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Sezon sonunda doğrudan Spor Toto 1. Lig’e yükseleceğimize yürekten inanıyoruz. Bizler de kurum olarak Sakaryaspor’a desteklerimizi sürdürüyoruz. Bilindiği üzere sezon başında loca alarak katkıda bulunmuştuk. Bugün de en yakın rakibimiz Samsunspor ile kendi sahamızda oynayacağımız maç öncesi lisanslı ürünlerimizin satıldığı Dükkan54’ten alışveriş yaparak katkıda bulunmak istedik. İnşallah takımımız Pazar günü Samsunspor’u da mağlup ederek puan farkını daha da açacaktır. Sakaryasporumuza bu önemli karşılaşma öncesinde başarılar diliyor, tüm taraflarımızı hem maça, hem de Dükkan54’ten alışveriş yapmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.