Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri

Özgür ÖZMEN

Meclis Üyesi

1981 yılında Akyazı’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Akyazı’da tamamladı. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden Yüksek Lisans düzeyinde mezun oldu. Çeşitli odalar, dernekler, sivil toplum kuruluşlarında ve AK Parti Akyazı İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu üyelikleri ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevlerinde bulundu. Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nü de bitiren Özgür Özmen, halen Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü’nde öğrenimine devam etmekte ve İngilizce bilmektedir.

2019 yılı yerel seçimlerinde Akyazı İlçesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliğine seçilen Özmen, evli ve iki çocuk babası olup ticaret ile uğraşmaktadır.