Büyükşehir Belediyesi “Yolculuğa Çağrı” Resim Sergisi, OSM’de sanatseverlerle buluştu. Merhum sanatçı Mehmet Gün’ün eserlerinden oluşan sergi, 2 Kasım Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı yeni bir sergiyi daha Sakaryalı kültür sanat dostlarıyla buluşturdu. Merhum sanatçı Mehmet Gün’ün eserlerinden oluşan “Yolculuğa Çağrı” Resim Sergisi, Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenle açıldı. Programa katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Kılıç serginin hayırlı olmasını temenni ederek; “Kültür ve sanat faaliyetlerimizi her dönem daha da arttırıyoruz. İnşallah bu yeni dönemde içerisinde de birbirinden önemli sanatçıların eserlerinin yer alacağı sergileri, kültür programlarını hemşerilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi. Kılıç’ın konuşmasının ardından açılışı gerçekleştirilen sergi, programa katılan sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. Ressam Gün’ün beyaz zemin üzerine leke ve kaligrafi kullanarak oluşturduğu eserler, 2 Kasım Pazar gününe kadar Ofis Sanat Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek.