YKS’ye ücretsiz ulaşım

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 27-28 Haziran Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde alınacak önlemlere ilişkin açıklama yapıldı. İki oturum üzerinden yapılacak sınav öncesi yapılan açıklamada, “27-28 Haziran Cumartesi ve Pazar günü 2 oturum halinde gerçekleştirilecek YKS öncesinde Büyükşehir Belediyemiz ve SASKİ marifetiyle şehir genelinde sürdürülen inşaat, altyapı ve çevre çalışmaları durdurulacak. Toplu taşıma araçlarımız sınav öncesi ve sonrasında normal olarak seferlerini sürdürecek ve sınav giriş belgelerini gösteren tüm öğrencilerimiz ücretsiz olarak faydalanabilecek. Zabıta ekiplerimiz ise herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına görev başında olacak. Yaşanabilecek olumsuzluklara ilişkin SASKİ ALO 185 ve Çözüm Masası ALO 153 numaralı telefonlar üzerinden talepler iletilebilecek. Tüm hemşehrilerimizden toplu taşıma araçlarını kullanmaları hususunda hassasiyet bekliyor, sınav heyecanı yaşayacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz” denildi.