Kent Park’ta açılışı gerçekleştirilen SAMEK Yılsonu Sergisi’nin 13 Haziran Cumartesi gününe kadar misafirlerini ağırlamaya devam edeceğini aktaran Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Yılsonu heyecanımız 13 Haziran Cumartesi gününe kadar Kent Park’ta devam edecek. Tüm kültür sanat dostlarını sergimize bekliyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) Yılsonu Sergisi misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Kent Park içerisinde kurulan özel platformda binlerce eseri Sakaryalı sanatseverlerin beğenisine sunduklarını kaydeden Yaygın Eğitim Şube Müdürü Halide Yeliz Kama, “Sergimize gösterdikleri yoğun ilgi için hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Yılsonu heyecanımız 13 Haziran Cumartesi gününe kadar Kent Park’ta devam edecek. Tüm kültür sanat dostlarını sergimize bekliyoruz” diye konuştu.

50 Bin Kursiyer
Kurulduğu günden bu yana SAMEK’lerde 60 branş, 16 merkez ve 50 bin kursiyere ulaştıklarını da açıklamalarına ekleyen Kama, “Geleneksel sanatlardan el sanatlarına, müzik ve dil eğitimlerinden bilişim çalışmalarına kadar branş çeşitliliğimizi her geçen gün arttırıyoruz. Yılsonu sergimizde vatandaşlarımızın beğenisine sunulan özel çalışmalar da SAMEK’lerdeki hizmet kalitesini ortaya koyuyor. Heyecanımızı paylaşan kursiyer ve eğitmenlerimize teşekkür ediyoruz. Yeni dönemde daha da iyisini gerçekleştirmek için SAMEK ailesiyle beraberce çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.