Büyükşehir Belediyesi Sapanca SGM Çocuk Kulüpleri yılsonu etkinlikleri 18 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Sergi, ödül töreni ve sahne gösterimlerinin yer alacağı etkinlik 12.00’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’nde yılsonu heyecanı yaşanacak. 18 Mayıs Cumartesi günü Çocuk Kulüpleri öğrencileri tarafından hazırlanan birbirinden değerli eserler katılımcıların beğenisine sunulacak. Ödül töreni ve sahne gösterimi ile renkli görüntülere sahne olacak olan yılsonu etkinliği saat 12.00’da başlayacak. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “18 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’da gerçekleştirilecek Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüpleri yılsonu etkinliklerine tüm vatandaşlarımız davetlidir” ifadelerine yer verildi.