Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla yenilenen caddeler, modern duraklarla buluşuyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, 360 adet modern durağın şehirle buluşturulacağını ifade ederek çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla yeni yüzlerine kavuşturulan caddeler modern duraklarla buluşturuluyor. Şehrin dokusuna zenginlik katacak yeni durakların montajlarına başlatıklarını ifade eden Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, 360 yeni durağı caddelere montajlayacaklarını belirtti.

Yeni duraklar
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Büyükşehir Belediyemiz tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganı ile başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor. Yeni yüzlerina kavuşturulan caddelerimize şehrin dokusunu zenginleştirecek, kullanım kolaylığı sağlayacak, göz estetiğine uygun modern duraklarımızın montajlarına başladık. Toplam 360 adet montaj gerçekleştireceğiz. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak yolculuklara konfor katacağız. Hayırlı olsun” dedi