Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat etkinlikleri açıklandı. 2022 yılının ilk ayında tiyatro buluşmalarından film gösterimlerine, söyleşilerden konferanslara konserlerden imza günlerine kadar birçok renkli etkinlik kültür sanat dostları ile buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen kültür sanat etkinliklerinde ‘Ocak Takvimi’ açıklandı. Tiyatro buluşmalarından film gösterimlerine, konserlerden söyleşi ve imza günlerine kadar birçok renkli etkinliği Sakaryalılar ile buluşturacak etkinlik takvimi kapsamında Ocak ayı da dolu dolu geçecek.

Tüm kültür sanat dostları davetli
Birçok ünlü ismin konuk olacağı Ocak Kültür Sanat Etkinliklerinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ‘Bisiklet Şehri Sakarya’ isimli söyleşi ile bisikletseverler ile bir araya gelecek. Tasavvuf müziğinin güçlü isimlerinden olan Fatih Koca hayranlarıyla buluşacak. Birçok tiyatro ve film gösteriminin yer alacağı Ocak Kültür Sanat Etkinliklerine tüm kültür ve sanat dostları davet edildi.

Büyükşehir Belediyesi Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri Takvimi için tıklayınız