Yeni Terminal İçin 3 Yeni Hat

Otobüslerin duracakları yerlerde belli oldu
Otobüslerin işleyişi ile ilgili detaylı bilgiler de veren İsmail Yolcu, şunları söyledi: “Her 3 hattımıza ait otobüslerimiz de Yeni Terminalin alt katındaki Transit araçlar peronundan hareket edecektir. Hatlarımız deneme olarak hizmete başlayacak olup, talep durumuna göre ileriki zaman içerisinde çalışma programları revize edilebilecektir. İlimizin güneyinden gelen; Sapanca, Arifiye, Pamukova, Geyve, Taraklı ve Ali Fuatpaşa gibi yeni terminalin yanından veya yakınından geçen toplu ulaşım araçları Yeni Terminal binasının arka tarafındaki kendilerine tahsis edilen alan üzerinden ve belirlenen noktalardan yolcu bindirip indireceklerdir. Kentimizin doğu ve kuzey istikametinden gelen; Hendek, Akyazı, Kuzuluk, Karapürçek, Karasu, Kocaali, Kaynarca, Sinanoğlu, Ferizli ve Söğütlü gibi ilçe ve belde toplu ulaşım araçlarımızın bir kısmı ise belirlenen güzergahları izlemeleri kaydıyla Yeni Terminal binasının alt katından ve Şehirlerarası Transit Otobüslerin peronlarındaki kendilerine ayrılan bölümde yolcu indirip bindireceklerdir. Bu ilçe ve beldelerimizin şehir içinden dönecek olan araçları ise Donatım Mevkiindeki Peronlardan hareket edeceklerdir. Toplu Ulaşım araçlarımızın Yeni Terminalden hareket noktaları peron numarası veya tabela ile belirlenmiştir. Bu noktaların dışında veya Terminal çevresinde yolcu indirip bindirmelerine kesinlikle izin verilmeyecek, aksine davrananlar hakkında gerekli yasal işlemler titizlikle uygulanacaktır”.