Yazlık'a Köprü Yapılıyor

Yazlık bölgesinde yatırımlar sürüyor
Yazlık Bölgesinin çok hızlı geliştiğini ve bu gelişmeyle birlikte bölgeyi daha cazip hale getirme çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Fatih Turan, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, Yenikent-Yazlık Rekreasyon Projesi çerçevesinde 1. ve 2. etap çalışmalarımızı tamamladık. 4. etap kapsamında bölgeye bir Aquapark kazandırıyoruz. Onun ihalesi gerçekleşti. Ayrıca 3. etap içinde yakında ihaleye çıkacağız. Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Yazlık bölgemizde SASKİ tarafından yürütülen kanalizasyon çalışmamız da hızla devam ediyor. Yazlık bölgemiz Sakarya’nın önemli cazibe merkezlerinden biri oluyor” dedi.

Led aydınlatmalı modern köprüler
Büyükşehir Belediyesi olarak rekreasyon projesi çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında dereyi iki tarafına bağlayacak iki köprü yapacaklarının müjdesini veren Turan, “Şimdi de Yazlık Bölgemiz ile Rekreasyon alanı arasında 2 köprü inşa ediyoruz. Köprülerimizin uzunluğu 22m, genişliği 3 m olacak. Çelik asma yaya köprülerimizi led ışıkları ile aydınlatarak bölgeye çok güzel bir görünüm kazandıracağız. Bölgedeki vatandaşlarımız başta olmak üzere Sakaryalılara hayırlı olsun” diye konuştu.