Büyükşehir Belediyesi yaz etkinlikleri Kocaali’de çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı. Kocaali sahilinde gerçekleşen buluşmalara çok sayıda kültür sanat dostu minik izleyici katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan yaz etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kocaali Sahili’nde gerçekleşen ve saat 19.00’da animasyon gösterileri ile başlayan gece Seçkin Bayramoğlu’nun gölge oyunu gösterisiyle çocuklara kahkaha dolu bir gün yaşattı. ‘Sihirbazın Balonları’ isimli animasyon film gösterimi ile devam eden etkinliğe çok sayıda izleyicinin yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel de katıldı.

Yaz etkinlikleri devam edecek
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ağustos yaz etkinlikleri kapsamında Kocaali sahilde vatandaşlarımız ile buluştuk. Yaz etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek. Vatandaşlarımıza etkinliklerimize gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür ediyoruz” denildi.