Verimli İş Hayatının Yolu: Mutlu Aile

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada vatandaş memnuniyetini daha da yükseltmek hedefiyle yeni projeler üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde görevli şoförlerin eşlerine dönük eğitimlerin başlatılacağını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Başlatacağımız bu eğitim çalışması hem birlikte çalıştığımız şoför arkadaşlarımızın iş hayatlarına olumlu katkılar sunacak hem de kurumumuzu ‘toplu taşımada maksimum vatandaş memnuniyeti’ hedefine bir adım daha yaklaştırmış olacak” diye konuştu.

Olumlu Sonuçlar Çıkacaktır
Pistil, “Verimli bir iş hayatının en önemli yolu: mutlu bir aileden geçmektedir. Bu gerçekten hareketle yeni bir eğitim çalışması daha başlattık. Belediye otobüs şoförlerimizin eşlerine dönük düzenlenecek bu eğitimlerden olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Bilindiği gibi daha önce ulaşımda görevli tüm şoförlerimize yönelik eğitimler gerçekleştirdik. Stres, öfke kontrolü ve daha birçok alandaki bu eğitimlerimiz hala da devam etmekte. Son olarak eşlere dönük bu eğitim çalışmasının da oldukça güzel sonuçları olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.