Üstün: “Büyükşehir'i Kutluyorum”Üstün: “Büyükşehir'i Kutluyorum”Üstün: “

Demiryolu ulaşımında örnek
ADARAY ile gerçekleştirilen yolculuğun ardından açıklamalarda bulunan Milletvekilli Üstün, “İnşallah yakın zamanda hızlı tren projemizin de başlamasıyla ulaşım ağımız güçlenecek. Arifiye denince akıllara tren ve tren yolu geliyor. Bundan sonra Sakaryalı ve Arifiyeli hemşerilerimiz, Arifiye’ye daha da rahat ulaşabilecek. Konforlu ve bir o kadar da hızlı olan ADARAY’ı, bizde bugün yerinde görmek ve seyahat etmek istedik. Demiryolu ulaşımında örnek olacak bu çalışmamızı Türkiye’ye tanıtan başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurumlarımızı kutluyor, projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arifiye İstasyon Durağı’nda tamamlanan yolculuğun ardından; Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.