Erenler ADA AVM önüne kazandırılacak Üstgeçit Projesi’nin çelik montajının tamamlandığını açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, üstgeçidi kısa süre içerisinde tamamlayarak, kullanıma sunulacağını belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Erenler ADA AVM bölgesine kazandırılacak Üstgeçit Projesi’nde çalışmalar devam ediyor. Üstgeçidin çelik montajının gerçekleştirildiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, üstgeçidin kısa süre içerisinde kullanıma sunulacağını belirtti.

Çelik montajı tamam
Pistil konuşmalarını şu şekilde tamamladı; “Erenler ADA AVM bölgesinde başlattığımız üstgeçit çalışmalarında sona yaklaştık. İlk olarak geçidimizin iki tarafında bulunan ayakları tamamladık. Ardından geçtiğimiz günlerde de çelik kısımlarının montajını gerçekleştirdik. 8 kişilik asansör ve merdivenlerin yapımını da hızlıca tamamlayacağız. Okulların ve resmi kurumların yoğunlukta olduğu bölgede hayata geçirdiğimiz üstgeçidi kısa süre içerisinde kullanımına sunacağız. İnşallah geçişler daha güvenli bir hale gelecek” diye konuştu.