Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Ziya Taşkent’te sahneye çıkan ünlü Klarnet Sanatçı Serkan Çağrı, Sakaryalı müzikseverlerin beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kasım Kültür Sanat Etkinlikleri, ünlü klarnet sanatçısı Serkan Çağrı konseri ile devem etti. Ziya Taşkent Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Piyano, kanun, gitar ve bateriden oluşan orkestrası eşliğinde klarnetiyle sahne alan sanatçı, repertuarında Türk pop müziği, Türk Halk müziği ve Karadeniz müziğinin sevilen parçalarına yer verdi.

Sakarya’da olmak çok güzel bir duygu
Sakaryalı sevenleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Çağrı, “İlk defa Sakarya’dayız.  Bu şehirde olmak çok güzel bir duygu. Bizi sizlerle buluşturan Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum’ dedi. Gerçekleştirilen konserin ardından Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, klarnet sanatçısı Serkan Çağrı’ya teşekkür ederek, günü anısına hediye takdim etti.