Faik Baysal Kütüphanesi’nin üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için gece 22.00’a kadar açık olacağını açıklayan Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “Üniversiteye hazırlık sürecinde olan öğrencilerimiz için Faik Baysal Kütüphanesi, 16 Haziran Cuma gününe kadar hafta içi gece 22.00’a kadar hizmet sunacaktır. Tüm öğrenci kardeşlerimizi kütüphanemize davet ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Faik Baysal Kütüphanesi, üniversitesi sınavlarına hazırlanan öğrenciler için gece 22.00’a kadar hizmet sunacak. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kültür Sanat Şube Müdürü Adem Turan, “Üniversiteye hazırlık sürecinde olan öğrencilerimiz için Faik Baysal Kütüphanesi, 16 Haziran Cuma gününe kadar hafta içi gece 22.00’a kadar hizmet sunacaktır. Tüm öğrenci kardeşlerimizi kütüphanemize davet ediyoruz” diye konuştu.

Gece 22.00’a kadar açık
Turan, “Üniversitesi sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz, kütüphanemize yoğun bir ilgi gösteriyor. Kütüphanemizin daha geç saatlere kadar açık kalması hususunda öğrencilerimizden talepler geliyordu. Bu doğrultuda gece 22.00’a kadar hizmet sunacağız. Tüm öğrenci kardeşlerimizi kütüphanemizin sıcak ve samimi ortamına davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.