Büyükşehir Belediyespor Ümit Genç Bayan Karate Takımı Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen şampiyonada büyük bir başarı elde ederek takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Ümit Genç Bayan Karate Takımı Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen Türkiye Kulüpler Takım Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde ederek Türkiye Şampiyonu oldu. Rabia Kaplan, Berranur Erkan, Elif Diri ve Zümra Rezzan’dan oluşan Büyükşehir Belediyespor Takımı ilk turda Ankara Özel Olimpia Spor Kulübü’nü 2-0, ikinci turda Isparta Erbil Spor Kulübü’nü 2-0, üçüncü turda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup ederek finale kaldı. Finalde de başarı grafiğini devam ettiren karate takımı Hendek Spor Kulübü’nü 2-1 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu oldu.