Ulaşımdaki Yeni Düzenleme SevindirdiUlaşımdaki Yeni Düzenleme Sevindirdi

Kart 54 ile ücretsiz seyahat
Yeni düzenleme ile Serbest Kart uygulaması kapsamında ücretsiz seyahat hakkı elde eden vatandaşlar, Yeni Camii Kart 54 İşlem Merkezi’nde gerekli işlemleri yapabiliyor. Uygulama kapsamına giren Kart 54 sahipleri için sadece kart değişim ücreti alınırken, yeni kart çıkaracak 65 yaş üzeri vatandaşlar nüfus cüzdanı ve bir adet resim; yüzde 40 – 69 arası engelli vatandaşlar ve vazife malullerinin çocukları ile anne ve babaları ise durum gösterir belge ve 1 adet resim ile başvurularını geçekleştiriyor. Kart 54 Merkezi’nde işlemlerini tamamlayan ve ücretsiz seyahat hakkı kazanan vatandaşlar, gerçekleştirilen uygulamadan son derece memnun.


Vatandaşlardan teşekkür
Büyükşehir Belediyesi Akıllı Kart Uygulaması Sistemi’nde (Kart 54) gerçekleştirilen düzenlemenin ardından ücretsiz seyahat etme hakkı kazanan Emekli Basri Turan, “70 yaşındayım. Daha önceden indirimli olarak seyahat edebildiğim Kart 54’ümü getirip, ücretsiz yolculuk edeceğim ulaşım kartımı aldım. Bu uygulamadan çok memnunuz. Sayın Başbakanımızdan Allah razı olsun” derken, 66 yaşındaki Adem Keskinkılıç, “Başbakanımızın müjdelediği bedava ulaşım haberini duyunca çok sevindik. Kısa bir süre sonra da yasa yürürlüğe girdi ve ücretsiz ulaşım hakkı elde ettik. Sayın Başbakanımız başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Akıllı Kart Uygulama Sistemi (Kart 54) hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 30 54 Müşteri Hizmetleri’ni arayabilir veya www.kart54.net  resmi internet sayfasını ziyaret edebilir.