Türkiye’nin savunma sanayi atılımı AKM’de anlatılacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kültür, sanat etkinliklerine aralıksız devam ediyor. Her ay yeni bir takvimle bilgilendiren, öğretici ve sanat dolu programlar düzenleyen Büyükşehir, Türkiye’nin yakından tanıdığı isimleri misafir ediyor. Bu kapsamda Mart ayının son programında Türkiye’nin savunma sanayi öyküsü ve bu noktada önemli bir rol oynayan ASELSAN konuşulacak.

 

ASELSAN’ı konuşacak

ASELSAN SST Sektör Başkanı ve Genel Müdür Yardımcısı Behçet Karataş, 31 Mart’ta AKM’de gerçekleştirilecek “Bağımsız Savunma Sanayii Yolculuğunda ASELSAN” isimli konferansa konuşmacı olarak katılacak. Karataş, ülkenin savunma sanayii anlamında yaptığı atılımlar ve bu noktada ASELSAN’ın yaptığı çalışmaları anlatacak. Konferans saat 19.30’da başlayacak. Tüm vatandaşlar, programa ücretsiz olarak katılabilecek.

 

“Tüm vatandaşlarımız davetlidir”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz kültür ve sanat etkinliklerimize hız kazandırarak devam ediyoruz. Önemli şahsiyetleri ağırladığımız Mart ayında da dolu-dolu bir etkinlik takvimini geride bıraktık. Son programımızda, Türkiye’nin savunma sanayisini konuşacağımız programa tüm Sakarya davetlidir” denildi.