SUBÜ Turizm Fakültesi öğrencileri tarihi ve doğal güzelliklerin şehri Sakarya’yı keşfe çıktı. Sakarya’nın çok çeşitli güzelliklere ev sahipliği yaptığını ve böylesine zengin turizm olanaklarına sahip bir şehirde okumanın kendileri için bir ayrıcalık olduğunu dile getiren öğrenciler, geziden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik tanıtım gezileri devam ediyor. Bu kapsamda şehrin tarihi ve doğal güzelliklerinin keşfedildiği gezilerin son konuğu SUBÜ Turizm Fakültesi öğrencileri oldu. Turizm fakültesi öğrencileri Sakarya’da keşfe çıktıkları gezi için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Doğal ve tarihi güzellikler avantajımız
Turizm Fakültesi öğrencileri Büyükşehir Belediyesi tarafından yepyeni bir görünüme kavuşturulan İl Ormanı Tabiat Parkı’nın yanı sıra şehrin güney bölgesinde yer alan Kuvay-ı Milliye Müzesi, II. Bayezıd Köprüsü ile sakin şehir Taraklı’yı gezdi. Sakarya’nın çok çeşitli güzelliklere ev sahipliği yaptığını ve böylesine zengin turizm olanaklarına sahip bir şehirde okumanın kendileri için bir ayrıcalık olduğunu dile getiren öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan bilgilendirmelerden de son derece memnun kaldı. Yapılan açıklamada, tanıtım gezilerinin devam edeceği ifade edilerek, eşlik eden öğrencilere eğitimlerinde başarılar dilendi.