Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, 1 Aralık Perşembe günü Hendek Devlet Hastanesi ve ilçe merkezi arasında ulaşımı sağlayacak 12 araçlık özel halk otobüsü ihalesi gerçekleştirileceği duyuruldu. Açıklamada ayrıca ihaleye herkesin katılabileceği vurgulandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, “Hendek’te hizmete başlayan Hendek Devlet Hastanesi ve ilçe merkezi arasında ulaşımı sağlayacak 12 araçlık özel halk otobüsü ihalesi 1 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek. İhaleye tüm istekliler katılım sağlayabilecek. Hayırlı olmasını diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Tüm istekliler katılabilir
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil ise, “Hendekli vatandaşlarımızın konforlu ve hızlı ulaşımı için en uygun güzergah seçilerek, gerekli UKOME kararı alındı. En az 17+1 kapasiteli araçlarla taşımacılık yapılacak. Engelli iniş ve binişlerine ayrıca yönetmeliğe uygun araçlar vatandaşımıza hizmet sunacak. İhale dosyasına Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gelirler Şube Müdürlüğünden ulaşılabilir. İsteyen herkesin katılabileceği ihale şimdiden Hendek ve şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.