Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü tarafından toplu taşıma otobüsleri şoförlerine yönelik motivasyon etkinlikleri düzenlendi. 2 gün ve 2 farklı grupla yapılan etkinliklere 61 toplu taşıma aracı şoförü katıldı. Birlikte yapılan sabah kahvaltısı ile başlayan etkinlikler Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı’nda devam etti. Otobüs şoförleri Macera Parkı’nın ip parkurunda yükseklik korkusunu yenme, koordinasyon, güven ve ekip çalışması konularında önemli deneyimler kazandı. Yapılan motivasyon eğitimi ile ilgili Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Toplu Taşıma personelimize yönelik düzenlediğimiz motivasyon etkinlikleriyle personelin bilgi, tecrübe ve motivasyonunu daha fazla arttırmaya çalıştık. Şoförlerimizin stresini azaltıcı bu tür etkinliklere düzenli olarak devam edeceğimizi belirterek, vatandaşımıza daha iyi daha kaliteli hizmet vermeye çalışacağız” ifadelerine yer verildi.