Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen koronavirüsle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı dezenfekte ekipleri toplu taşıma araçları, ticari taksiler ile hizmet araçları titizlikle dezenfekte ediliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen koronavirüsle mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı dezenfekte ekipleri toplu taşıma araçları, ticari taksiler ile hizmet araçları titizlikle dezenfekte ediliyor. Yapılan açıklamada toplum sağlığı için dezenfekte çalışmalarının devam edeceği ifade edildi.

Çalışmalar devam edecek
Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nca yapılan açıklamada, “Koronavirüs ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımda kullandıkları toplu taşıma araçları da düzenli olarak dezenfekte işlemlerine tabii tutuluyor. Koronavirüsle mücadelemiz salgın süreci bitene kadar devam edecek. Vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ederek günlük yaşamlarını sürdürmelerini rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.