TOPÇA Katlı Kavşağı’nda devam eden çalışmalara ilişkin bilgiler paylaşan Fatih Pistil, “12 yeni ulaşım projesinden biri olan TOPÇA Katlı Kavşak hızla tamamlanıyor. Zemin iyileştirme çalışmaları kapsamında projede bulunan 340 adet fore kazıktan 300’ü yerleştirildi. Karasu istikametindeki köprü ayakları ve köprü tabliye işlemleri sona erdi” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, TOPÇA Kavşağı’nda devam eden çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Pistil, “Toplamda 11 aks üzerine kurulu köprünün iki adet köprü ayak temelleri tamamlandı. İnşallah yılsonunda tamamlanacak çalışmalarla birlikte şehrin bir girişinde daha trafik sıkışıklığı yaşanmayacak. Hayırlı olsun” dedi.

340 fore kazık
Pistil açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu tarafından şehrimizin geleceğinde büyük önem arz eden 12 yeni ulaşım projesinden biri de TOPÇA Katlı Kavşağı’ydı. Zemin iyileştirme çalışmaları kapsamında projede bulunan 340 adet fore kazıktan 300’ü tamamlandı. Karasu istikametindeki köprü ayakları ve köprü tabliye işlemleri sona erdi. Ada AVM istikametindeki köprü ayakları ise tamamlanmak üzere. Adapazarı istikametinde bulunan TOPÇA önündeki akslar arası tabliyenin atılması için gerekli olan yüksek gerilim hattının deplasesi ise Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirildi. Hamdolsun proje hızla tamamlanıyor. İnşallah yılsonunda tamamlanacak çalışmalarla kullanıma sunmuş olacağız” diye konuştu.