12 yeni ulaşım projesinden biri olan TOPÇA Katlı Kavşağı araç trafiğine açılıyor. Köprüde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu açıklayan Fatih Pistil, 29 Mart Cuma günü itibariyle araç geçişlerinin köprülü kavşak ile sağlanabileceğini belirtti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, TOPÇA Katlı Kavşağı’nın 29 Mart Cuma günü itibariyle hizmete açılacağını duyurdu. 12 yeni ulaşım projesinden biri olan TOPÇA Katlı Kavşak projesinin bölge ulaşmına yeni bir soluk kazandıracağını ifade eden Pistil, köprüde işlemlerin tamamlanmak üzere olduğunu ve araç trafiğine açılacağını dile getirdi. Pistil, Karasu istikametine giden araçların köprü aracılığıyla direk ulaşım sağlayabileceklerini belirtti.

Hayırlı olsun
Pistil sözlerini şu şekilde sürdürdü: “12 yeni ulaşım projemizden biri de TOPÇA Katlı Kavşağı’ydı. Köprü kısmında çalışmalar tamamlanmak üzere. D-100 istikametinden şehrimizin Kuzey bölgesine gidişler artık köprü aracılığıyla sağlanacak. Şehir merkezi ulaşımları için alternatif yollar ise kısa sürede tamamlanacak. Şehrin ilk Katlı Kavşak projesi ile bölge ulaşımları rahatlayacak, zaman zaman yaşanan trafik sıkışıklıklarının önüne geçilecek. Hayırlı olsun” dedi.