Büyükşehir Belediyesi 6. Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde perde Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ‘Kasabanın Alileri’ oyunuyla açılıyor. 27 Nisan pazartesi günü AKM’de sahnelenecek oyun, saat 19.00’da başlıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 6.’sı düzenlenecek Liselerarası Tiyatro Şenliği’nde perde 27 Nisan Pazartesi günü açılıyor. Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ‘Kasabanın Alileri’ adlı tiyatro oyunu Sakaryalıların beğenisine sunuluyor. AKM’de gerçekleştirilecek buluşma ile ilgili olarak Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Ücretsiz gösterim saat 19.00’da başlayacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.