Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen programda Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelen Şairler Kahraman Tazeoğlu ve İbrahim Sadri, ‘100. Yılında Çanakkale Ruhu’nu eşsiz yorumları ile seslendirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘100. Yılında Çanakkale Ruhu’ özel etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Sinema gösterimleri, konferanslar ve sergilerin yer aldığı etkinlik takvimi kapsamında şiir dinletisi gerçekleştirildi. Şairler Kahraman Tazeoğlu ve İbrahim Sadri’nin katılımları ile Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda çok sayıda vatandaş da yer aldı. Çanakkale Savaşlarına ışık tutan hatıralar ve şiirlerin seslendirildiği programda zaman zaman duygu yüklü anlar da yaşandı. Yoğun katılımla gerçekleşen programın sonunda Şairler Tazeoğlu ve Sadri uzun süre ayakta alkışlandı.