Başkan Ekrem Yüce, mahsül ekiminden önce gerçekleştirilen toprak hazırlığı için traktör direksiyonuna geçti. Çiftçi vatandaşın tarlasını süren Başkan Yüce, “Tarımın beşiği olan Sakarya’nın kıymetli topraklarını karış karış işlemeye devam ediyoruz. İnşallah çiftçilerimizin yanında olmaya, üreticiyi desteklemeye, Sakarya’yı tarımda öncü yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, mahsül ekimi öncesinde gerçekleştirilen toprak hazırlığında traktörün başına geçti. Prof. Dr. Sebahattin Zaim Bulvarı üzerinde bulunan tarım arazisinde Başkan Ekrem Yüce’ye eşlik eden Adapazarı Ziraat Odası Başkanı Ercan Ateş, tarıma verdiği destekler dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Başkan Yüce, tarımda Sakarya’nın çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek, tarımsal üretime katkı sunmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Her alanda üreten şehir
Hayata geçirilen projelerle tarıma desteklerini her geçen gün arttırdıklarını ifade eden Başkan Yüce, “Tarımın beşiği olan Sakarya’nın kıymetli topraklarını karış karış işlemeye devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle her zaman çiftçimizin yanında olduk.  Üreten şehir Sakarya mottosuyla hareket ediyor, sudan elektrik, topraktan mahsül üretiyoruz. Aynı zamanda şehrin gelişimi için gereken projelere hız kazandırarak Sakarya’yı geleceğe hazırlıyoruz. Bugünde burada çiftçi vatandaşımızın mahsulünü ekmeden önce tarlasının toprak hazırlığında yanındaydık. Traktörün direksiyonuna geçtik, tarlayı ekime hazırladık. Bu destek umuyorum ki tarım arazisi olan vatandaşlarımızın verimli topraklarını değerlendirmelerinde bir teşvik olur” dedi.